Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2010 11:57 - Какво разкри Сашо Диков и какво премълча Росен Петров по темата „Бойко-Слави“?
Автор: plam4o82 Категория: Бизнес   
Прочетен: 620 Коментари: 0 Гласове:
1



popfolk-chalga.com/

Днес се очакваше темата за това искал ли е Слави Трифонов проценти от Бойко Борисов да бъде продължена. Гост в „Нека говорят с Росен Петров” бе и самият премиер. Час преди да замине за Германия министър-председателят даде обширно интервю. ”Нямам медиен комфорт. Сутрин ме почва Милен Цветков, а вечер ме довършва Слави Трифонов”, вметна Бойко по време на разговора си с Росен Петров. В края на интервюто премиерът пожела да направи обръщение към учиндолския шоумен:
image„Знаеш, Росене, с тебе и Слави дълго време сме били заедно. Да му пожелаеме да е жив и здрав. Да си води предаванията, но да не атакува приятелите си по-такъв начин и да не ни се сърди”
„Мога да кажа само, че ти не излъга”, добави Росен и така завърши разговора им.

Тепърва предстоеше разискването на темата. Или поне всички очаквахме това. В последната част на предаването, на стола срещу милиционера седна Сашо Диков. imageПротивно на очакванията на зрителите журналистът беше доста мек в началото по повод скандала, макар че в петък се закани от ефира на Канал 3 да разнищи докрай историята с процентите в ГЕРБ. „Когато дойдат парите – журналистиката умира”, констатира Диков пред Росен Петров, който видимо не искаше да се говори по  темата Слави Трифонов-Бойко Борисов. „Кажи ми какво щяхте да строите в градинката до „Японския“? Вярно ли е, че Слави е искал да вдига супер луксозен хотел?“, запита Диков в последните секунди на предаването. „Не знам какво е щял да строи в градинката. Това е техен скандал. Аз имам само един апартамент“, започна да се оправдава сконфузения Росен.
image
popfolk-chalga.com/ „Има ли по-голям гаф от това да мълчиш?! Премиерът те замесва в един скандал, а ти мълчиш?“, продължи в типичния си стил устатия телевизионер.

 “Айде, че влезнахме в новините“,  измъкна се Петров и така предаването завърши.

Зрителите коментират, че Бойко е помолил Петров да не разисква с Диков темата за разправиите му с гологлавият шоумен. Непоколебимият програмен директор на Канал 3 все пак разкри, че премиерът е попречил на Слави да вдигне огромен хотел. Изглежда, че именно проваленият бизнес проект е озлобил учиндолецът към Борисов и затова отношенията им са се развалили.
popfolk-chalga.com/




Тагове:   Какво,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: plam4o82
Категория: Бизнес
Прочетен: 45802
Постинги: 9
Коментари: 3
Гласове: 270
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930